Pups

Af en toe hebben wij een gelegenheidsnestje Silken Windsprite pups.

De pups groeien op bij ons in huis, waar wij ze met veel liefde en plezier de eerste weken van hun leven kennis laten maken met de wereld.  Op deze manier hopen we bij te dragen aan een sociale en stabiele gezinshond. 

Voor ons heeft de gezondheid en het karakter van een pup prioriteit. Het uiterlijk is hierbij een mooie bijkomstigheid. 

 

Voor onze nestjes werken wij met een wachtlijst. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze pup bij de juiste baasjes terechtkomen, vinden wij het prettig om persoonlijk kennis te maken alvorens wij mensen op onze wachtlijst plaatsen. 

 

De pups worden met 2, 4, 6 en 8 weken ontwormd & met 6 weken ingeënt en gechipt door de dierenarts.

Als de pups naar hun nieuwe huisje gaan, zijn zij in het bezit van een Europees paspoort, een DNA-profiel en een stamboom van de Silken Windsprite Club e.V. Daarnaast krijgen ze een leuk puppypakketje mee voor de best mogelijke start bij hun baasjes. 

 

Wij fokken volgens de regels van De Raad van Beheer en de Silken Windsprite Club e.v. in Duitsland.

De honden waarmee gefokt wordt, zijn getest op het MDR-1 en CEA gendefect, hebben een goedgekeurde hartecho en zijn gezond verklaard door de dierenarts.

 

Kijk onder het kopje 'VERWACHT' of klik op onderstaande foto of er pups op komst zijn. 

Welpen

Gelegentlich haben wir ein Wurf Silken Windsprite Welpen.

Wir züchten nach den Regeln des Vorstandes und dem Silken Club-Winsprite e.v.

Die Hunde gezüchtet wird getestet, um den MDR-1- und die CEA Gen-Defekt und erklärten gesund durch einen Tierarzt. Schauen Sie sich ' VERWACHT‘ oder klicken Sie auf das Bild oder Welpen kommen.

Puppies

Every once in a while we have a litter of Silken Windsprite puppies.

We breed according to the rules of the Silken Windsprite Club e.v. in Germany and the Raad van Beheer in Holland.  The parents are tested for MDR-1 and CEA, are declared healthy by a veterinarian and have a correct heart echo. 

Find out if we are expecting puppies by clicking on the image above or the 'VERWACHT' button.