Vervolg

En dan is na 8-9 weken ook het moment gekomen dat de pups naar hun nieuwe huisjes vertrekken. Het moment waar je als fokker het meeste tegen opziet, terwijl Kee er dit keer minder moeite mee leek te hebben. Wat je dan goed doet, is te weten dat de pups bij de liefste en best denkbare nieuwe baasjes terechtkomen en dat is zeker het geval! Daarnaast blijft kleine Blitz in co-baasjesschap met Lynn bij ons wonen, waardoor het lege nestgevoel toch iets minder is. 

 

Lieve Benz, Bear, Buck en Bell het wij wensen jullie alle geluk, liefde en plezier in jullie nieuwe warme huisjes! 

Afscheidsfoto's

Babble with Blitz - Fien 

Blitz blijft in co-baasjesschap met Lynn voorlopig nog bij ons wonen en gaat voortaan door het leven als Fien.  Wij en mama Kee zullen onze handen vol hebben aan deze kleine dondersteen, maar wat zullen ook we weer ontzettend gaan genieten van dit knappe meisje! 

Buckle up Benz - Partout

Benz gaat voortaan Partout heten en gaat een heerlijk leven tegemoet bij Ada, John en grote broer Spriet in Drenthe! Er bestaat geen enkele twijfel dat de twee mannen echte maatjes gaan worden en dat  Ada en John volop zullen genieten van het tweetal. 

Best player Baer - Sjors

Kleine grote Baer heet voortaan Sjors, wat wij perfect bij haar vinden passen! Zij gaat een heerlijk hondenleventje tegemoet bij Floor en Freek in Voorschoten en krijgt er straks 2 katten maatjes bij! Sjors zal thuis flink verwend gaan worden en geregeld op het strand te vinden zijn om lekker te rennen en te spelen. 

 

 

Bright boy Buck - Lewis

Buck gaat voortaan Lewis heten en heeft een heel warm huisje gekregen bij Marjolein, Laurant, Maggy en Olga in Leiden. Na lang wachten kunnen zij eindelijk knuffelen en spelen met hun eigen vriendje. Wat zal  dat kereltje verwend gaan worden!

 

 

Buzzed by Bell - Roxy

Bell draagt voortaan de naam Roxy en wordt het zusje van Lola uit ons A-nestje. Gerrit en Dieneke gaan hun handen vol krijgen aan deze fantastische meiden, die samen vast en zeker heel veel leuke avonturen gaan beleven!