Week 8

En dan is het opeens week 8, de laatste week dat de pups bij ons zijn voordat ze naar hun nieuwe huisjes vertrekken. Voor ons een week om nog extra van het vijftal te genieten. We zijn deze week bijna iedere dag wel met de pups oppad geweest: buiten wandelen en vreemde honden ontmoeten, naar de markt, naar de winkel. Dat betekent ook meerdere ritjes met de auto, maar ook dat is voor het vijftal geen enkel probleem. De pups worden steeds ouder en daarmee ook ondeugender! Kee krijgt gelukkig hulp van  Juul bij de opvoeding, maar samen hebben hun pootjes vol aan de dondersteentjes...

 

En dan is na 8 weken ook het moment gekomen dat de pups naar hun nieuwe huisjes vertrekken. Het moment waar je als fokker het meeste tegen opziet, terwijl Kee er dit keer minder moeite mee leek te hebben. Wat je dan goed doet, is te weten dat de pups bij de liefste en best denkbare nieuwe baasjes terechtkomen en dat is zeker het geval! Daarnaast blijft kleine Blitz in co-baasjesschap met Lynn bij ons wonen, waardoor het lege nestgevoel toch iets minder is. 

 

Lieve Benz, Bear, Buck en Bell het wij wensen jullie alle geluk, liefde en plezier in jullie nieuwe warme huisjes en weten zeker dat jullie uit zullen groeien tot fantastische Silkens!